Du har IP-Nummer:
34.235.127.68

Om webbplatsen

IPNummer.se
Redan 2003 tog jag, Daniel Sörlöv, initiativet att skriva en enkel webbsida för att få reda på sitt ip-nummer. Under åren som gått har jag byggt på webbplatsen med funktioner som jag har behövt i mitt arbete och jag märkte att det fanns många betalwebbplatser som erbjöd liknande funktionalitet. Dock har jag bestämt mig för att webbplatsen skall vara såväl gratis som reklamfri (endast textbaserade banners finns).

Webbplatsen är öppen för alla och använda och jag lägger gärna till ny funktionalitet om någon så önskar. Det är min ambition att denna webbplats skall fungera bra och jag fixar och lagar så fort någon uppmärksammar mig på del. Dock då jag inte längre själv arbetar direkt med arbetsuppgifter som gör att jag använder webbplatsen regelbundet är det inte säkert att jag själv märker fel direkt. Skicka gärna ett mail.

Genom åren har jag fått ett antal uppmuntrande mail och det är ju inte helt fel, vill du bidra så är du välkommen på det sätt du finner lämpligt. Ett sätt att hjälpa till är att sprida ryktet om att webbplatsen finns och de funktioner som finns här. Ett annat sätt är att inte missbruka funktionerna. Under perioder har jag varit tvungen att stänga vissa delar av webbplatsen - det är rent ut sagt skittrist!

Ansvarsfriskrivning
Ingen funktion på denna webbplatsen garanteras fungera och inga garantier utfästs på något vis. Att använda funktionerna på webbsidan sker på eget bevåg och jag tar inget ansvar för eventuella skador, direkta eller indirekta, som kan orsakas av användadet av webbplatsen.

Denna tjänst drivs av Daniel Sörlöv, besök gärna min blogg eller kontakta via epost.
Alla rättigheter reserverade 2003-2018.
Du ansluter via IPv4 till server rd0003ff7d9b6f